Web Analytics
Cam Temizleme Şirketi

Cam Temizleme Şirketi


Profesyonel Cam Temizleme Şirketi

Evlerimizin temizliği kadar iş yerlerimizin temizliği de önemlidir. Temizlikte de cam temizliği önemli bir yer tutmaktadır. Camlar insanların dışardan gördükleri ilk şeylerden biridir. Evler kadar özellikle ofis ve iş yerlerinde, prestijli kurumlarda camların göze hitabı önemlidir ve düzenli temizlenen camlar binalarda gözle görülür bir fark yaratır. Yağmurlu havalar ile doğru orantılı olarak ortaya çıkan cam kirliliği sıklıkla canımızı sıkar ve belirli sürede silinmediği takdirde de camda biriken kirler tabaka haline gelerek cam pası denilen kir tabakasını meydana getirir. En az üç ayda bir olacak şekilde cam temizliği yapılmalıdır.
 
Cam temizliği yapılırken de uygun, kaliteli malzemeler kullanılmalı, profesyonel cam temizleme işlemi yapılmalıdır. Yanlış işlemler, uygun olmayan bezlerin kullanımı ve gereksiz kimyasallar, doğru olmayan cam silme suyu kullanımı sonucu camı çizme, soldurma gibi zararlar meydana gelebilir hatta camın ömrünü kısaltma bile görülebilir. Bu yüzden bu tür olumsuzlukları yaşamamak için cam temizleme şirketine karar verirken dikkat etmeliyiz. Cam silme işlemini yapacak personellerin de konuda eğitimli, hangi camda hangi özellikte malzeme kullanılmasını gerektiğini bilen donanıma sahip olması gerektiğine önem vermeliyiz.
 
Düzenli cam temizliği işlemi yapmak evimizin iş yerimizin güzel görünmesi yanında, ısı verimini artırır, ortamımızın daha iyi ışık almasını ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu D vitaminini almamıza da olanak sağlarken konfor da sağlar ayrıca düzenli cam temizliği yapılan araştırmalara göre camımızın ömrünü de uzatır.  Bunun için cam temizlik şirketleri seçilirken profesyonel olması yanında ekibi de ekipmanları da gelişmiş mi diye değerlendirmeliyiz.
 

Peki cam temizliği nasıl yapılmalıdır? 

Cam temizleme işlemine başlarken hemen camları silerek başlamak doğru olmaz. Öncelikle varsa perdeleri çıkarma işlemi yapılmalı ve panjurların, pervazların çevresinin kuru fırça yardımıyla toz alma işlemi yapılmalıdır. 
Sonrasında cam silme işlemine geçtiğimizde uygun, doğa dostu cam temizleyiciler, toksik madde olmayan cam temizleme solüsyonları tercih etmeliyiz. Ağır kimyasallar, zehirli temizlik ürünlerinin kullanılması sadece camlarınıza zarar vermekle kalmaz aynı zamanda cam temizliğini yapan kişi için de bu havayı soluduğu için uzun süreli maruz kalımda astım, kronik solunum yolu problemleri gibi zararlar verebilir. Cam silme işleminde mikro fiber bezler, cam silme aparatları kullanılmalı ve doğru yönde silme işlemi yapılmalıdır.  
 
Daha fazla bilgi bizleri çekinmeden arayabilirsiniz.
 

Bir profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uzman personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.